Gezondheidsdag voor groep 8 van basisschool de Triangel uit Delfgauw

De meiden en heer van de klas 3 Mens en Gezondheid hebben voor hun examen Mens en Gezondheid de Proeve van Bekwaamheid gehaald. Ze organiseerden een gezondheidsdag voor groep 8 van basisschool de img_2359Triangel uit Delfgauw. Het is een zeer geslaagde dag geworden!

De kinderen van groep 8 hebben een eerst presentatie gekregen van de klas drie leerlingen, daarna zij hebben een Kahoot quiz gedaan en vervolgens was het tijd voor de eerste sportactiviteit! De kinderen deden hun uiterste best bij kegelroof en levend boter, kaas en eieren. Na de eerste sportactiviteit was het tijd voor de gezonde traktatie, een heerlijke aardbeien en bananen smoothie gemaakt door de leerlingen van klas drie. Na deze pauze was het tijd voor de twee ronde van sportactiviteiten. Ook hier deed iedereen weer zijn uiterste best! Na de tweede rond was het alweer tijd om af te sluiten en kregen de kinderen van groep 8 de tijd om vragen te stellen over de middelbare school, waar de leerlingen van klas drie antwoord op konden geven.

img_2339Al met al een super leuke dag die door goed samenwerken tussen Berkroden en Triangel met elkaar tot een prachtig resultaat is gekomen!