Onze Informatieavond en Open dagen

Inmiddels zijn onze Informatieavond en Open dagen achter de rug. Wilt u toch nog een keer De Blesewic met het YOU-WE-WORLD concept ervaren, neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Ga voor vooraanmelden voor leerjaar 1 naar het vooraanmeldformulier.

Voor aanmelden voor een hoger leerjaar kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Onze school

Melanchthon De Blesewic is een kleinschalige christelijke school, gevestigd nabij het centrum van Bleiswijk. We bieden op dit moment onderwijs aan 600 leerlingen. De Blesewic is een school voor mavo en havo. Wil je onze nieuwste brochure bekijken? Klik hier

Onze kleinschaligheid biedt de mogelijkheid om leerlingen op een professionele manier individueel te coachen. Iedere leerling wordt gezien en leert zo eigen keuzes te maken. Wij bieden je de kans om het beste uit jezelf te halen. In een klassikale setting doe je kennis op en ontwikkel je vaardigheden die je voorbereiden op de 21e eeuw. Dit doen we volgens het YOU-WE-WORLD concept. Voor meer informatie klik hier.

Op De Blesewic leer je in een veilige, gemoedelijke omgeving met veel aandacht voor hoe jij je ontwikkelt. Je krijgt de tijd om uit te vinden welke leerstijl het beste bij je past en we kijken samen naar je mogelijkheden en belangstelling. Het fijne van De Blesewic is dat havo en mavo in één gebouw zitten. En dat is uniek! Komend jaar zal er een gloednieuwe aanbouw geplaatst worden waardoor wij nog beter in staat zijn aan te sluiten bij de eisen van het hedendaags onderwijs. 

Op onze school leer je wie je bent en wat bij je past. Daarover blijven we continu in gesprek met leerlingen en ouders. Het rooster bestaat niet alleen uit verplichte lessen, maar ook uit Your Hours waarin de leerlingen zelf kiezen voor extra ondersteuning of verdieping. 

Wil je meer zien van al onze activiteiten? Volg De Blesewic op Facebook of via Instagram.

 

inzet-homepage