Onze Informatieavond en Open dagen

Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van onze Informatieavond en Open dagen. We houden u op de hoogte via onze Social Media kanalen.

Onze school

Melanchthon De Blesewic is een kleinschalige christelijke school in Bleiswijk. De Blesewic is een school voor mavo en havo. Wil je onze nieuwste brochure bekijken? Klik hier

YOU WE WORLD

Op de Blesewic werken wij met You We World. Dit houdt in dat jij als leerling centraal staat en vooral kijken waar jouw mogelijkheden liggen. In een klassikale setting doe je kennis op en ontwikkel je vaardigheden die je voorbereiden op de 21e eeuw. Voor meer informatie klik hier.

Your Coach

Bij ons op school heeft iedere leerling een eigen coach. Een keer per twee a drie weken heb je een gesprek met je coach.

Your Hours

Op onze school leer je wie je bent en wat bij je past. Daarover blijven we continu in gesprek met leerlingen en ouders. Het rooster bestaat niet alleen uit verplichte lessen, maar ook uit Your Hours waarin de leerlingen zelf kiezen voor extra ondersteuning of verdieping.

BYOL- Bring Your Own Laptop vanaf 2019-2020

Vanaf schooljaar 2019-2020 breng je vanaf het begin van het schooljaar een eigen laptop mee. Deze gebruik je naast de boeken. Dit zorgt er ook weer voor dat je op je eigen tempo en niveau kunt werken. Hier vind je de meest gestelde vragen over de laptops. BYOL FAQ

Uiteraard zijn we ook actief op Social Media. Wil je meer zien van al onze activiteiten? Volg De Blesewic op Facebook of via Instagram.

inzet-homepage