Onze Informatieavond en Open dagen

De nieuwe data van onze Open dagen en Informatieavonden zijn bekend. U bent van harte welkom op de volgende dagen:

Voorlichtingsavonden voor ouders en leerlingen uit groep (7 en) 8

Woensdag 20 november 2019  19:00 – 21:00 uur

Donderdag 16 januari 2020  19:00 – 21:00 uur

Open Dag

Vrijdag 31 januari 2020  15:30 – 20:30 uur

Meeloopmiddag

Woensdag 12 februari 2020  14:30 – 16:30 uur

Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website voor De Blesewic. Eind oktober zal deze live gaan. Het is mogelijk dat sommige onderdelen van de website niet meer up-to-date zijn.

Onze school

Melanchthon De Blesewic is een kleinschalige christelijke school in Bleiswijk. De Blesewic is een school voor mavo en havo. Wil je onze nieuwste brochure bekijken? Klik hier

YOU WE WORLD

Op de Blesewic werken wij met You We World. Dit houdt in dat jij als leerling centraal staat en vooral kijken waar jouw mogelijkheden liggen. In een klassikale setting doe je kennis op en ontwikkel je vaardigheden die je voorbereiden op de 21e eeuw. Voor meer informatie klik hier.

Your Coach

Bij ons op school heeft iedere leerling een eigen coach. Een keer per twee a drie weken heb je een gesprek met je coach.

Your Hours

Op onze school leer je wie je bent en wat bij je past. Daarover blijven we continu in gesprek met leerlingen en ouders. Het rooster bestaat niet alleen uit verplichte lessen, maar ook uit Your Hours waarin de leerlingen zelf kiezen voor extra ondersteuning of verdieping.

BYOL- Bring Your Own Laptop vanaf 2019-2020

Vanaf schooljaar 2019-2020 breng je vanaf het begin van het schooljaar een eigen laptop mee. Deze gebruik je naast de boeken. Dit zorgt er ook weer voor dat je op je eigen tempo en niveau kunt werken. Hier vind je de meest gestelde vragen over de laptops. BYOL FAQ

Uiteraard zijn we ook actief op Social Media. Wil je meer zien van al onze activiteiten? Volg De Blesewic op Facebook of via Instagram.

inzet-homepage