informatie start schooljaar 

Op De Blesewic leer je in een veilige, gemoedelijke omgeving met veel aandacht voor hoe jij je ontwikkelt. Je krijgt de tijd om uit te vinden welke leerstijl het beste bij je past en we kijken samen naar je mogelijkheden en belangstelling.
Het fijne van De Blesewic is dat havo en mavo in één gebouw zitten. En dat is uniek! Daarnaast kun je op De Blesewic voor de eerste drie jaar vwo terecht.

Onze werkwijze

Op De Blesewic bieden wij je de kans om het beste uit jezelf te halen. In een kleinschalige, klassikale setting doe je kennis op en ontwikkel je vaardigheden bij die je voorbereiden op de 21e eeuw.
Natuurlijk zijn cijfers belangrijk, daarnaast is er op De Blesewic veel aandacht voor vaardigheden zoals samenwerken, presenteren en reflecteren. Deze worden bijgehouden in een ontwikkelrapport.

Naast de ‘gewone’ lessen...

bieden we op De Blesewic veel extra programma’s. Meteen vanaf klas 1 kies je uit het keuzeprogramma Tien+ met science, kunst & cultuur, sport en spel, ICT en media, muziek, koken en theater. Niet ná maar tijdens je schooluren! Je maakt kennis met leuke, leerzame activiteiten en leer je verschillende vaardigheden.

Voor wie meer wil en aankan...

hebben we plusprogramma's: Science, Engels, Sport, Kunst  en Business. En we gaan ook nog vaak de school uit op zoek naar nieuwe ervaringen.

Op De Blesewic mag je groeien op jouw manier!

inzet-homepage