Wij vinden het enorm fijn om te horen dat u bent geïnteresseerd in onze school! Wij staan nu al te popelen om ‘Haalt het beste in je naar boven’ te kunnen laten zien in de praktijk…
Op de pagina ‘Aannamebeleid‘ leest u meer over het beleid en de procedure van aanmelden.

Leerlingen zijn bij ons op de juist plek, als zij het volgende advies hebben gekregen van de basisschool:

  • mavo/havo
  • mavo
  • gemengd/theoretische leerweg (gl/tl)
  • kaderberoepsgerichte leerweg (kbl)
  • basisberoepsgerichte leerweg (bbl)

Wij kunnen ook leerwegondersteuning (lwoo) bieden aan leerlingen die dat nodig hebben.

Wie voor onze school kiest, kiest bewust en vindt het belangrijk om op een kleine, veilige en gezellige school te zitten, maar wil ook graag zien dat er goed wordt geleerd en gepresteerd. Wij verwachten van ouders en leerlingen die kiezen voor Melanchthon Kralingen, dat zij onze schoolregels ondersteunen en onze (schoolse) identiteit respecteren en onderschrijven.

U kunt zich bij ons elke dag komen inschrijven, een afspraak is wel prettig (010 – 452 6138), maar ook zonder afspraak wordt u door ons geholpen!

Wilt u nu al een afspraak maken om uw kind aan te melden, dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u om een afspraak te maken.
Als u liever zelf contact opneemt, dan kan dat op telefoonnummer (010) 452 6138 of langskomen in ons nieuwe gebouw aan het Vredenoordplein 60.

Afspraak maken voor aanmelden