Excellente School
20 januari 2020. Deze datum is voor onze school heel belangrijk en zal voor lange tijd in ons geheugen blijven. We kregen toen te horen dat onze school behoort tot de 1% beste scholen van Nederland, omdat wij EXCELLENT zijn geworden. Je begrijpt dat we daar wel een feestje van hebben gemaakt.

Zo’n predicaat krijg je niet zomaar. Eerste heeft de Onderwijsinspectie onze school beoordeeld. Alle resultaten zijn beter dan op veel andere scholen. Ze zeiden zelfs dat ze ‘nog nooit eerder een school hadden gezien waar de leerlingbegeleiding zo goed was georganiseerd, als op onze school‘.

Gratis
Voor ons natuurlijk heel leuk om te horen, hoewel wij het niet echt bijzonder vinden wat wij doen. Wij helpen je gewoon graag om de lesstof beter te begrijpen. Dat doen we in de les, en als het nodig is ook na schooltijd. Gewoon gratis natuurlijk, want het is ons werk.

Elke laatste week van de zomervakantie organiseren we een zomerschool. Je komt dan al naar school om alvast extra te werken aan de vakken waar je moeite mee hebt. Zo start je beter voorbereid een week later met het nieuwe schooljaar. Ook gewoon gratis natuurlijk.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’