“Kijk nou meneer: ik was nooit goed in Economie, maar nu is het mijn beste vak!”

Het effect van al die bijlessen bleek zichtbaar op de diplomering: stralend en trots poseerde deze leerling met haar diploma!
En trots zijn we allemaal om voor het tweede jaar op rij alle leerlingen hun diploma te mogen uitreiken… maar daarmee kunnen we enige weemoed en een traantje van verdriet ook niet onderdrukken; we gaan weer afscheid nemen van een groep met prachtige mensen, die we stuk voor stuk gaan missen!

Met een passend filmpje werden de leerlingen op karaktereigenschappen naar voren geroepen. Nadat iedereen zijn of haar felbegeerde diploma had ontvangen, was de avond nog niet voorbij. Er werden nog een paar individuele toppers naar voren geroepen. Het diploma is mooi, maar Melanchthon Kralingen wil méér meegeven. Daarom werden de twee beste schoolwachten ook nog even in het zonnetje gezet. En wat te denken van Suat: hij behaalde gewoon een 9,8 voor zijn centraal examen Engels! En met Suat stonden er nog enkele toppers op het podium: Youssra, Salwa, Aïcha, Jaynisaïro en Nikki mochten naar voren komen, omdat hun prestaties zo fantastisch goed waren!

Toen nog even met heimwee… of was het schaamte? werd teruggekeken naar de foto’s van leerjaar 1 en 2, kon er nog uitbundig afscheid genomen worden van de docenten, de school en ook van elkaar…

Het waren Gouden Jaren!

Meer foto’s kun je vinden in het fotoalbum