Onze Open Dag was op vrijdag 28 januari 2022. Leuk dat je er was!
Of heb je de Open Dag helaas gemist? Lees dan hieronder wat je hebt gemist…

Vanwege de coronamaatregelen moest je vooraf een tijdslot reserveren via onze website. Dat hadden heel veel mensen gedaan, want alle tijdslots waren volgeboekt. Gelukkig kon je ook online aanwezig zijn, via Teams, maar ook live via ons Instagram-kanaal.

De aanwezige bezoekers kregen een rondleiding met een speurtocht van één van onze leerlingen. Tijdens de rondleiding kon je de hele school bekijken en alle vragen stellen. Je kon ook een aantal vragen onderweg beantwoorden, om ook nog een leuke prijs te kunnen winnen.

In het sciencelab stonden allemaal leuke proefjes opgesteld, waarvan je er ook een paar kon doen. Inmiddels printten onze 3D-printers een mooie MK-sleutelhanger die je mocht meenemen. Dienstverlening & Producten had een leuke fotoshoot klaargezet, war je supergekke foto’s kon maken, die gelijk werden uitgeprint èn naar je mailadres werden gestuurd. Leuk aandenken toch!

In onze fitnesszaal kon je even een stukje lopen op de loopband en in de kiosk werden pennen verkocht door de leerlingen van Economie & Ondernemen… voor niks! Onze Zorg & Welzijn-leerlingen bereidden de lekkerste hapjes, waar je van mocht proeven. Hmmm!
In het Kunst & Cultuurlokaal kon je werk bewonderen van onze leerlingen, en ook op de muur tekenen. Huh? Op de muur? Nou ja, op een groot vel papier dat daar hing. Op het bovenbouwplein stond een taaldorp klaar voor Nederlands, Engels, Frans en Duits. En bij wiskunde zag je hoe onze docenten je begeleiden, zelfs online!

Maar het belangrijkste: de sfeer was supergezellig, eigenlijk zoals het bijna altijd is in onze school!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’