Alle namen van de geslaagden
Deze leerlingen hebben hun diploma ‘in the pocket’, zij zijn geslaagd. We hopen hieraan ook nog de leerlingen te kunnen toevoegen die nog een herexamen nodig hebben om te slagen!

Woensdag 12 juni. Cesuur CSE…
Aan het einde van de dag, na al het rekenwerk, werden alle examenkandidaten gebeld met de uitslag van hun examen: Geslaagd of gezakt? Of nog een herexamen nodig… Gelukkig hoorden de meeste leerlingen dat ene verlossende woord: Geslaagd!

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar eind van de dag kregen ze dan toch eindelijk hun mentor aan de lijn. Voor velen was dat ene woord het mooiste woord uit hun hele schoolcarrière: geslaagd! Het feestje met de hele familie kon eindelijk worden gevierd….

Donderdagochtend kwamen alle geslaagden op school. Om hun cijferkaart te zien. Om een GESLAAGD-cap te krijgen, en een GESLAAGD-wimpel. Maar vooral ook om elkaar in de armen te vallen en te feliciteren!

Diplomering

Vrijdag 5 juli gaan we het groots vieren tijdens de diplomering in de Kom & Zie Kerk. We hopen daar ook alle leerlingen te zien die nu nog een paar dagen moeten bikkelen voor een herexamen. Veel succes, geloof in jezelf en pak die kans!

Hun prestatie is fantastisch en hun diploma is verdiend maar… wij realiseren ons ook weer dat we een groep kanjers moeten gaan missen!

Bekijk hier meer foto’s van de geslaagden.

Melanchthon Kralingen feliciteert al onze geslaagde leerlingen!