De lessen zijn al weer een week begonnen, dus het lijkt al mijlenver achter ons te liggen hoe we dit jaar zijn gestart… “Alles is anders”!

Elk jaar starten we met ‘wendagen’, een introductie op het nieuwe schooljaar. Voor leerjaar 1 is dat zelfs een nieuwe start op een nieuwe school! En dat geldt ook voor alle zij-instromers, die we elk jaar verwelkomen van een andere school. Maar dit jaar is dat extra spannend, want iedereen was nog onwennig in ons nieuwe gebouw, zelfs de leraren!

De introductieweek was dus dit jaar heel welkom! 
De eerste dag was het nog vooral kennismaken met het gebouw: waar zit het Sciencelab? En de eigen gymzaal, hoe kom je daar? “Ik heb gehoord dat er ook een buurthuis is en een bibliotheek, waar is dat? Alle leerlingen kregen een korte rondleiding… leerjaar 2 en 3 mochten zelfs al korte lesjes volgen in de verschillende ruimtes.
Op vrijdag werkte leerjaar 1 vooral aan de band in de klas: elkaar op een leuke manier leren kennen door samen te werken. Zij waren de hele dag bij Lommerrijk: bowlen en kanoën. En dat was leuk! En ook de andere leerjaren werkten in projecten, waarbij werd gekookt in onze praktijkplaza, geklommen in de gymzaal en in het sciencelab werden al verschillende proefjes uitgevoerd. 

Feit was dat iedereen er klaar voor was om te beginnen. 

Meer foto’s vind je in het fotoalbum.