Wat leuk dat je meer wilt weten over onze school. Je vindt op deze website al best veel informatie over hoe wij werken, maar om echt een goede indruk te krijgen van de sfeer en hoe onze school werkt, zou het goed zijn om onze Open Dag te komen bezoeken, of als je die hebt gemist op een ander moment met ons kennis te maken. En dat kan nog op véél meer manieren…

Rondleiding

Misschien was je niet in de gelegenheid om onze Open Dag te bezoeken, of wil je graag je nieuwe school alvast van binnen te zien. Dan kun je ook nu al jezelf opgeven voor een rondleiding door onze school. Daar kun je alle vragen stellen die je misschien nog hebt, maar ook voelen hoe de sfeer is in onze school.
Meld je hier aan voor een rondleiding

Open Lessen

De Open Lessen vinden plaats op 05 en 06 maart 2024. Wij nodigen daarvoor de basisscholen uit. Indien jouw basisschool niet komt, kun jij natuurlijk wel gewoon komen. Je laat dat weten door onderstaand formuliertje dan in te vullen.
Klik hier om meer te lezen over, of je inschrijven voor de Open Lessen.

Informatieavond

Loopt u toch nog rond met specifieke vragen, wilt u meer weten hoe de aanmeldprocedure werkt of vindt u het gewoon gezellig om nog een keer in onze school te komen, dan bent u ook van harte welkom tijdens de informatieavond voor ouders of verzorgers van kinderen uit groep 7 of 8.
Deze vindt plaats op:

woensdag 06 maart 2024 | 19:00 – 20:00 uur

Open Dagen

De Open Dagen vonden plaats op:

woensdag 15 november 2023 | 14:00 – 18:00 uur
vrijdag 09 februari 2024 | 15:00 – 20:00 uur

Kijk hier om terug te kijken op onze vorige Open Dag.

Scholenmarkten

Dit jaar zijn er – gelukkig – weer diverse scholenmarkten, waar wij aanwezig zullen zijn. Wilt u ons daar spreken, bent u van harte welkom op de scholenmarkten van:
* Kralingen-Crooswijk | 01 november 2023 | De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153
* Capelle aan den IJssel | 13 december 2023 | Sporthal De Schenkel, Capelseweg 39 Capelle a/d IJssel
* Waalseschool | 14 december 2023 | Waalseschool, Goudsesingel 25, Rotterdam
* Rotterdam-West | 16 januari 2024 | Pier 80, Rösener Manzstraat 80
* Rotterdam-Noord/Centrum/Blijdorp | 08 februari 2024 | Montessori Mavo, Walenburgerweg 35

Promofilmpje

Hieronder zie je ons filmpje. Misschien zie je daarin al genoeg om overtuigd te zijn hoe leuk het is om op Melanchthon Kralingen te zitten. Dan kun je hier direct een afspraak maken voor het aanmelden.

Onze informatiefolder

Heb je onze informatiefolder al gezien? We hebben het naar de meeste basisscholen gestuurd, dus waarschijnlijk ook naar de jouwe. Vraag maar aan je juf of meester van groep 8.
Heb je de folder niet gezien, dan kun je deze ook hier online bekijken natuurlijk. En ook onze poster kun je hier bekijken.
* Informatiefolder MKR 2324
* Poster Open Dag MKR 2324
* Poster Aanmelden MKR 2324

Science & Technologie

Heb je nog vragen?

Als je onze school nog niet genoeg kent en toch nog vragen hebt, dan kun je dat checken in bij de Veelgestelde Vragen. Als al je vragen dan naar tevredenheid zijn beantwoord, kun je ook gelijk een afspraak maken voor het aanmelden.

Contact

Melanchthon Kralingen
bezoekadres:
Vredenoordplein 60
3061 PX ROTTERDAM

Tel: (010) 452 6138
E-mail: [email protected]

postadres:
Postbus 4269
3006 AG  ROTTERDAMJij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’