Wat leuk dat je meer wilt weten over onze school. Je vindt op deze website al best veel informatie over hoe wij werken, maar om echt een goede indruk te krijgen van de sfeer en hoe onze school werkt, zou het goed zijn om onze Open Dag te komen bezoeken, hopelijk kan dat dit jaar weer gewoon fysiek!

Open Dag
Onze Open Dag is op vrijdag 28 januari 2022, hopelijk weer gewoon fysiek in ons mooie gebouw. Kom jij ook?

Rondleiding
Na de voorjaarsvakantie zijn we weer dagelijks beschikbaar voor een rondleiding door onze school. Je kunt dan ook alle vragen stellen die je misschien nog hebt, maar ook voelen hoe de sfeer is in de school.
Meld je hier aan voor een rondleiding

Promofilmpje
Hieronder zie je ons filmpje. Misschien zie je daarin al genoeg om overtuigd te zijn hoe leuk het is om op Melanchthon Kralingen te zitten. Dan kun je hier direct een afspraak maken voor een inschrijving.

360º Tour door de school
Je kunt nu zelfs virtueel door ons schoolgebouw lopen en overal 360º om je heen kijken. Als je op ons logootje klikt, krijg je iets meer uitleg over onze school. Ben je overtuigd, dan kun je je natuurlijk direct bij ons inschrijven. Klik dan hier en laat je gegevens achter, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze informatiefolder
Heb je onze informatiefolder al gezien? We hebben het naar de meeste basisscholen gestuurd, dus waarschijnlijk ook naar de jouwe. Vraag maar aan je juf of meester van groep 8.
Heb je de folder niet gezien, dan kun je deze ook hier online bekijken natuurlijk. En ook onze poster kun je natuurlijk hier bekijken.
* Informatiefolder MKR 2122
* Poster Open Dag MKR 2122

Heb je nog vragen?
Als je onze school nog niet genoeg kent en toch nog vragen hebt, dan kun je dat checken in bij de Veelgestelde Vragen.
Als al je vragen dan naar tevredenheid zijn beantwoord, kun je ook gelijk een afspraak maken voor een inschrijving.

Open Lessen
De Open Lessen vinden plaats op 9, 10, 15 en 16 februari 2022. Wij nodigen daarvoor de basisscholen uit. Indien jouw basisschool niet komt, kun jij natuurlijk wel gewoon komen. Je laat dat weten door onderstaand formuliertje dan in te vullen.
Klik hier om meer te lezen over, of je inschrijven voor de Open Lessen.

Digitale Scholenmarkt
Dit jaar zijn er weer echte scholenmarkten georganiseerd in de verschillende deelgemeentes, waar we u en uw kind ‘live’ kunnen ontmoeten. Het is nog onbekend of er ook weer een digitale scholenmarkt is, houd deze website in de gaten als u geïnteresseerd bent in de digitale scholenmarkt.


Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’