Kerst 2018. Voor ons nóg specialer dan het alle jaren hiervoor was: het werd de eerste kerst in ons nieuwe gebouw!

Donderdagavond stond traditioneel het kerstgala geprogrammeerd. De beveiligers van Fortius waren al vroeg aanwezig om te garanderen dat het kerstgala weer een groot succes kon worden, binnen draaide DJ Thomas intussen de eerste beats. En dat klonk zó lekker uit onze nieuwe installatie! Het duurde dus ook niet lang voordat de aula volstond.

Halverwege de avond gaven onze dansmeiden een weergaloos optreden, de sfeer werd daarmee alleen maar nóg hoger!

Vrijdagochtend stonden onze de leerlingen alweer vroeg op school. Waar gisteren nog volop werd gedanst en gesprongen (“We gaan naar links… we gaan naar rechts!”) stonden nu de stoelen klaar voor een schimmenspel, gespeeld door een groep leerlingen. In de klas werd 30 seconds-Kerst gespeeld, maar ook gezamenlijk gegeten.
En, het belangrijkste van deze dagen: er is ca. € 1500,- opgehaald voor Save the Children, een organisatie die zich inzet voor kinderen in oorlogsgebieden. Wij maken het verschil: elke euro kan een week redden van een kind dat moet leven in bijvoorbeeld Jemen. Met dit bedrag hebben we die kinderen dus 1500 weken kunnen redden; dat is bijna 29 jaar! Wij hebben het verschil gemaakt!

Wij wensen iedereen hele fijne en gezegende kerstdagen toe en een voorspoedige jaarwisseling.

Kijk voor meer foto’s in het fotoalbum.