Lenteschool 2021

Het is maandag 3 mei 2021, de eerste dag van de meivakantie. Heerlijk, even twee weken tot rust komen, je hoofd leeg maken en de batterijen weer opladen. Zou je zeggen…

Zo niet voor ongeveer 30 leerlingen van leerjaar 4 en zelfs enkelen van leerjaar 3. Zij zaten op school, om zich extra goed voor te bereiden op het eindexamen dat direct na de meivakantie, op maandag 17 maart, begint. Nog even die extra boost voor Engels. Of economie. Maar ook voor vele andere vakken konden de leerlingen nog even de laatste puntjes op de i zetten.

Vijf van onze topdocenten hadden hun expertise gebundeld en zich verenigd in een eigen bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in bijlessen en examentrainingen: PE-Training. Zij ontwikkelden, samen met verschillende andere vakdocenten, voor elke leerling een persoonlijke examentraining (PE), precies op wat de leerling nog nodig had om zijn of haar kans op slagen te vergroten. Zayn, op de opmerking ‘Ja, daar zit je dan in je vakantie…’: “Tja, geeft niet, want ik heb het wel echt nodig. En ik merk dat ik het nu ook beter begrijp!

Met die spirit hopen we dit jaar weer iedereen aan een mooi diploma te kunnen helpen! Succes kanjers!

Meer info over PE-Training: www.pe-training.nl

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’