Sportdag 2022

De sportdag, altijd aan het eind van het schooljaar, is elk jaar weer súpergezellig. Hoewel de leerlingen om 08.30 uur nog even los moeten komen, duurt het meestal niet lang voordat de sfeer er in zit.

Kan ook haast niet anders: op Sportpark Langepad staat een opblaasbare hindernisbaan klaar, een pannakooi, en dit jaar ook levend sjoelen. In volle vaart glijden door het zeepsop!
Daarnaast is schopbal een traditie en ook het trekkerband lopen.

Meestal staat het zonnetje goed te branden, dan is de nattesponzenestafette eigenlijk meer de grote nat-gooi-show. Maar hey, wat maakt het uit: we hebben de grootste lol!
Er zijn dus altijd maar weinig leerlingen die het deze dag droog houden. Niet omdat ze huilen omdat ze hebben verloren – who cares – maar omdat er altijd wel iemand begint met een teil water leegkieperen. Met het wegrennen daarna worden pas echt de hardloop-records verbroken!

Meneer Bouazaoui, dit jaar net nieuw bij ons, wist vandaag met 3 teams te winnen: eerst met zijn team van leerjaar 2. Daarna met het derdeklas-team en vervolgens wonnen ook de kampioenen van leerjaar 1.
Hij mocht een extra Snicker uitkiezen…

Wil je meer foto’s zien, check dan ons fotoalbum!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’