Wendagen leerjaar 1

Dit jaar lijkt alles anders dan normaal. Corona heeft grote invloed op de samenleving en dus ook op ons, maar Kralingen zou Kralingen niet zijn als we er tóch alles uithalen!

We startten dit schooljaar met slechts één echte wendag. En eerlijk, dat was een supergezellige dag, vol met kennismakingsspelletjes om de nieuwe klasgenoten, je mentor en de school beter te leren kennen! Maar dat is voor ons niet genoeg: wij willen méér!
Het gaat niet alleen om elkaar leren kennen, maar om samen te werken en echte vriendschappen te sluiten. Dan is één dagje niet genoeg…

Daarom verzamelden we ons ’s morgens om 09.15 uur bij Station Rotterdam Noord om te lopen naar Dok 99. Daar hebben we alle bowlingbanen afgehuurd om lekker even wat strikes en spares te gooien… en soms in de goot. Alsof dat nog niet genoeg was, lagen naast het bowlingcentrum een aantal kano’s en kayaks klaar. Het echoot nu nog steeds over de Bergse Plassen van de oooh’s en aaah’s toen de eerste leerlingen het water opgingen. Of erin… Maar wat was het super om eens mee te maken en wat hebben we weer enorm gelachen! Daar gaat corona helemaal niets aan kunnen doen!

Bekijk hier meer foto’s.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’