Zomerschool 2021

Schooljaar 2020-2021 was een heel bijzonder jaar: wederom een lockdown en dus wederom online onderwijs. Het is voor veel leerlingen een hele prestatie geweest om in deze omstandigheden de focus en motivatie hoog te houden, maar… dat is toch gelukt bij de meesten!

Om in het komende schooljaar weer goed beslagen ten ijs te komen, investeerden zo’n 30 leerlingen een week van hun zomervakantie in zichzelf. Onder de begeleiding van de docenten van PE-Training werkten zij aan één of twee vakken waar zij moeite mee hadden. En zij werkten vooral aan zichzelf!

“Ik had gedacht dat het best saai zou worden, maar het is eigenlijk superleuk, deze zomerschool”, zei Dania tijdens een van de gezamenlijke lunches. Ze kreeg onmiddellijk bijval van enkele andere leerlingen.

’s Middags was er ruimte voor creativiteit en sportiviteit, omdat je daardoor juist ruimte maakt in je hoofd om alles beter op te slaan. Rapper Felix, bootcamp, een voetbaltoernooitje en werken met speksteen… alleen dat was al super. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de afsluitende barbecue!

Het was een topweek, dank aan de organisatie van PE-Training, laat schooljaar 2021-2022 maar beginnen!

Meer weten over PE-Training? Kijk op: www.pe-training.nl

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’