Een digitale Open Dag, hoe hebben we dat georganiseerd?
Klik hier om te lezen hoe we deze online Open Dag hebben georganiseerd.

Wat leuk dat u er bent en geïnteresseerd bent in onze Open Dag. Dit jaar bent u van harte welkom om onze Open Dag fysiek te bezoeken, maar daarvoor moet u wel een tijdslot reserveren. Als u niet in de gelegenheid bent om er fysiek bij te zijn, bijvoorbeeld omdat er geen geschikte tijdslots meer beschikbaar zijn, of omdat u in quarantaine zit, dan zijn we ook online voor u beschikbaar.

Wij zijn voor u beschikbaar op 28 januari 2022 van 15.00 uur tot en met 21.00 uur. Tussendoor eten wij van 18.00 uur tot 19.00 uur.
Hieronder ziet u een link naar Microsoft Teams, waar u op kunt klikken om deel te nemen aan een presentatie over onze school. U kunt inloggen op elk moment dat het u uitkomt.

Voor de leerlingen die onze school bezoeken hebben we een quiz gemaakt. Als je op de link klikt van de Melanchthon Kralingen Quiz, dan zie je de school in nog geen 5 minuten èn als je het goede antwoord weet, kun je ook nog iets winnen…

We zijn deze hele Open Dag ook live via ons Instagram-account. Ook daar kunt u uiteraard alle vragen stellen, of een live rondleiding krijgen.

Als u geïnteresseerd bent geraakt in onze school, kunt u zich ook al direct bij ons kenbaar maken dat u uw kind wil AANMELDEN. U klikt dan op de aanmeldlink onderaan, waarna u in ‘de lobby’ wordt gezet, dat is een soort digitale wachtruimte. Zodra één van onze collega’s beschikbaar is, wordt u naar hem of haar doorverbonden. Hij of zij noteert uw gegevens. Tijdens de officiële inschrijfperiode (21 februari – 18 maart) levert u uw unieke code in en zullen wij uw vooraanmelding omzetten in een inschrijving.

Wij begrijpen dat u liever fysiek door onze school loopt, u kunt zich daarvoor nog wel aanmelden voor een Rondleiding door onze school. En, u kunt zelfs virtueel door onze school lopen in de 360º Tour, door op het logootje te klikken krijgt u aanvullende informatie over de school. Voor nu denken we u op deze manier toch een goed beeld te geven van onze school, maar hopelijk kunnen we u snel ook weer “in het echt” ontvangen in de school!

We wensen u daarom wel veel plezier!

 • MELANCHTHON KRALINGEN QUIZ
  ca. 5 minuten | voor leerlingen
  Bekijk het filmpje en verzamel de juiste letters. Als je alle letters goed hebt verzameld, krijg je een woord. Als je dat instuurt via het formuliertje op de volgende pagina, kun je een leuke prijs winnen!

Link: Melanchthon Kralingen QUIZ

 • ALGEMENE INFORMATIE
  Excellente school, Zorgstructuur, Klassengrootte en lokalen, Bijlessen, Kluisjes, Opleidingen beroepsgericht, mavo+

Link: Presentatie ALGEMEEN

 • (VOOR) INSCHRIJVEN ONLINE

Link: (Voor)Aanmelding

 • LIVE OP INSTAGRAM
  Dit werkt beter via uw telefoon: ga naar Instagram en zoek op Melanchthon Kralingen.
  Hier kunt u ook vragen om een live rondleiding.

Link: Instagram Melanchthon Kralingen

 • VIRTUELE TOUR DOOR DE SCHOOL
  U kunt hier door onze school lopen en 360º om u heen kijken. Door op het logootje te klikken, krijgt u wat extra informatie over de school.

Als u uw zoon of dochter wilt inschrijven, maar nog niet gelijk tijdens de Open Dag, laat dan hier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw kind te kunnen inschrijven.

Afspraak maken voor aanmelden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’