We vinden het enorm leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Als je de sfeer in de school wilt ervaren, of ons gebouw ook eens van binnen wilt bekijken, kom dan kijken tijdens de Open Dag. Ook als je meer wilt weten over hoe we werken, waarom we een excellente school zijn geworden of welke vakken je op onze school krijgt, dan ben je van harte welkom tijdens onze Open Dag.
De Open Dag vindt plaats op:

vrijdag 28 januari 2022
15.00 uur – 21.00 uur

Hopelijk kunnen we de Open Dag dit jaar weer gewoon fysiek organiseren in onze school. Maar dat heeft ook alles te maken met de ontwikkelingen op het gebied van corona. Houd daarom ook altijd onze website in de gaten!

Wat kun je doen op de Open Dag?
Tijdens de Open Dag word je ontvangen door onze leerlingen. Zij geven je een rondleiding door onze school, aan de hand van een speurtocht. Als je de vragen goed hebt ingevuld, kun je daarmee ook nog iets winnen!
We beginnen met een leuke fotoshoot als je binnenkomt. Dat wordt georganiseerd door onze leerlingen van Dienstverlening & Producten. Terwijl je met (één van) je ouders of verzorgers door onze school loopt, printen zij je foto uit en kun je die na afloopt meenemen als herinnering.

De leerlingen van Zorg & Welzijn bereiden de lekkerste hapjes in onze keuken. Natuurlijk mag je dat proeven als ze langslopen! In het Sciencelab kun je zelf meedoen met verschillende proefjes en bij de moderne vreemde talen, Engels, Duits en Frans, loop je binnen in een echt taaldorp. En zo is de hele school voor jou geopend en kun je echt een goede indruk krijgen van onze school en de sfeer.

Open Lessen

  • Wil je ook ervaren hoe het is om les te krijgen op Melanchthon Kralingen, schrijf je dan in voor onze Open Lessen.

Kennismaken met MK

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’