We vinden het enorm leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Als je de sfeer in de school wilt ervaren, of ons gebouw ook eens van binnen wilt bekijken, kom dan kijken tijdens de Open Dag. Ook als je meer wilt weten over hoe we werken, waarom we een excellente school zijn geworden of welke vakken je op onze school krijgt, dan ben je van harte welkom tijdens onze Open Dag.

De Open Dagen vinden plaats op:

woensdag 15 november 2023 | 14:00 – 18:00 uur
vrijdag 09 februari 2024 | 15:00 – 20:00 uur

AANMELDEN OPEN DAG
U bent welkom tussen bovenstaande momenten wanneer het voor het beste uitkomt en u mag zolang blijven als u wilt, maar let wel op de parkeermeter als u met de auto komt! 😉
U hoeft zich niet vooraf aan te melden, we ontvangen u graag op het moment dat u kunt komen.

Wat kun je doen op de Open Dag?
Tijdens de Open Dag word je ontvangen door één van onze leerlingen. Hij of zij geeft je een rondleiding door onze school, aan de hand van een speurtocht. Als je de vragen goed hebt ingevuld, kun je daarmee ook nog iets winnen!
De leerlingen van Zorg & Welzijn bereiden de lekkerste hapjes in onze keuken. Natuurlijk mag je dat proeven als ze langslopen! In het Sciencelab kun je zelf meedoen met verschillende proefjes en bij de moderne vreemde talen, Engels, Duits en Frans, loop je binnen in een echt taaldorp. En zo is de hele school voor jou geopend en kun je echt een goede indruk krijgen van onze school en de sfeer.

Kijk hier terug naar de vorige Open Dag.

OPEN LESSEN

  • Wil je ook ervaren hoe het is om les te krijgen op Melanchthon Kralingen, schrijf je dan in voor onze Open Lessen.

Informatieavond voor nieuwe ouders / verzorgers

  • Loopt u toch nog rond met specifieke vragen, wilt u meer weten hoe de aanmeldprocedure werkt of vindt u het gewoon gezellig om nog een keer in onze school te komen, dan bent u ook van harte welkom tijdens de informatieavond voor ouders of verzorgers van kinderen uit groep 7 of 8.
    Deze vindt plaats op:
    woensdag 06 maart 2024 | 19:00 – 20:00 uur

Kennismaken met MK

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’