We vinden het enorm leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Als je de sfeer in de school wilt ervaren, of ons gebouw ook eens van binnen wilt bekijken, kom dan kijken tijdens de Open Dag. Ook als je meer wilt weten over hoe we werken, waarom we een excellente school zijn geworden of welke vakken je op onze school krijgt, dan ben je van harte welkom tijdens onze Open Dag.

De Open Dagen vinden plaats op:

woensdag 02 november 2022 | 14:00 – 18:00 uur
vrijdag 03 februari 2023 | 15:00 – 20:00 uur

AANMELDEN OPEN DAG
Vooralsnog kunnen de Open Dagen gelukkig weer fysiek plaatsvinden, daar hoeft u zich niet vooraf voor aan te melden; u bent welkom tussen bovenstaande momenten wanneer het voor het beste uitkomt en u mag zolang blijven als u wilt, mits de dan geldige maatregelen dit toelaten.
We houden er echter ook rekening mee dat er misschien toch weer (corona)maatregelen nodig zijn in de komende winter. Daarom hebben we twee Open Dagen gepland. Houd altijd deze website in de gaten als er in de komende tijd toch weer corona- of andere maatregelen worden afgekondigd en we genoodzaakt zijn de organisatie aan te passen. Wij zullen er alles aan doen om u op een warme en prettige, maar ook veilige manier te kunnen informeren over onze school.

Wat kun je doen op de Open Dag?
Tijdens de Open Dag word je ontvangen door één van onze leerlingen. Hij of zij geeft je een rondleiding door onze school, aan de hand van een speurtocht. Als je de vragen goed hebt ingevuld, kun je daarmee ook nog iets winnen!
De leerlingen van Zorg & Welzijn bereiden de lekkerste hapjes in onze keuken. Natuurlijk mag je dat proeven als ze langslopen! In het Sciencelab kun je zelf meedoen met verschillende proefjes en bij de moderne vreemde talen, Engels, Duits en Frans, loop je binnen in een echt taaldorp. En zo is de hele school voor jou geopend en kun je echt een goede indruk krijgen van onze school en de sfeer.

Kijk hier terug naar de Open Dag van vorig jaar.

Online Open Dag
Als je niet in de gelegenheid bent om onze Open Dag fysiek te bezoeken, bijvoorbeeld omdat de tijdslots al volgeboekt zijn, of omdat je helaas in quarantaine zit, dan zijn wij ook online beschikbaar op vrijdag 03 februari!
Op deze pagina, kun je doorklikken naar de beschikbare presentaties.

Veel plezier en als je in quarantaine zit: veel beterschap!

Open Lessen

  • Wil je ook ervaren hoe het is om les te krijgen op Melanchthon Kralingen, schrijf je dan in voor onze Open Lessen.

Kennismaken met MK

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’