De missie van onze school is om iedere leerling als een maatschappijcompetente burger met diploma op zijn/haar niveau de school te laten verlaten.

En dat is het niet voor niks! Het belangrijkste doel is dat jij na vier jaar je diploma hebt gehaald op het niveau dat het beste bij jou past. Maar wij willen ook méér: met een diploma heb je het bewijs dat je ‘iets kunt‘, maar wij werken ook aan de ontwikkeling van jou als persoon; je ‘bent iemand’. En jij kunt samenleven en samenwerken met andere mensen. Je ‘hoort erbij‘! Je kunt goed functioneren in de maatschappij met je diploma, maar ook met de persoon die je bent.

We houden rekening met de individuele behoefte van leerlingen, “je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij” is daarom een zin die wij vaak gebruiken. We zorgen voor uitdagingen om het beste in je naar boven te halen. We willen het verschil maken voor de Rotterdamse leerlingen. Het team van de school is betrokken en gaat uitdagingen graag aan. De medewerkers  zijn daarom van 08.15 uur tot en met 16.30 uur beschikbaar voor lessen, begeleiding en individuele oudergesprekken.

Een kleine, veilige en duidelijke school waar rust, reinheid en regelmaat als uitgangspunt geldt. Een goede en ontspannen sfeer in de school vinden we belangrijk en daar zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor! Het is niet alleen onze school, maar vooral ook jouw school! Leerlingen surveilleren in schoolwacht, omdat ze van mening zijn dat de school veilig, schoon en sfeervol moet zijn. Burgerschapsvorming begint immers bij je zelf door te doen.

Wij bieden:

De basisberoepsgerichte leerweg (bbl), de kaderberoepsgerichte leerweg (kbl) en de mavo (theoretische leerweg, tl) – al dan niet met lwoo.

Met de volgende opleidingen op bbl- en kbl-niveau:
* Economie & Ondernemen
* Zorg & Welzijn
* Dienstverlening & Producten

Op de mavo bieden we alle sectoren, met accenten gericht op:
* Economie & Maatschappij
* Science & Technologie

schoolwacht