U heeft misschien onze virtuele rondleiding al gedaan door de school, en hoe leuk dit ook was, het is toch niet hetzelfde als ‘in het echt’ door onze school lopen. Vanaf 7 november 2022 zullen we u daarom weer graag ontvangen in onze school, voor een rondleiding. Als u nog vragen heeft, kijk dan bij de Veelgestelde Vragen, maar u kunt ze ook gelijk stellen tijdens de rondleiding natuurlijk.

De rondleidingen worden gegeven op maandag, woensdag, en vrijdag vanaf 15.30 uur. Er kunnen maximaal 3 groepjes tegelijk inschrijven, als dat aantal is bereikt, verdwijnt de optie voor die datum op de website. Wij zorgen ervoor dat er iemand beschikbaar is en indien nodig splitsen de groep in tweeën.

Indien u of uw kind onverhoopt klachten heeft die we inmiddels kennen bij COVID-19, dan gaan we ervan uit dat u de afspraak afzegt en thuisblijft. Dan wensen we u en/of uw kind veel beterschap en ontvangen we u graag een andere keer. Daarmee verwachten we op een veilige, maar ook de voor ons bekende warme wijze onze school te kunnen laten zien.

Open Dagen
U kunt natuurlijk ook onze school komen bekijken tijdens één van onze Open Dagen. De eerste is al op woensdag 2 november 2022. Dan weten we vrij zeker dat er nog geen beperkende coronamaatregelen gelden. We zijn open van 14.00 uur tot en met 18.00 uur.
De tweede Open Dag staat gepland op vrijdag 3 februari 2023. Dan kunt u naar binnen vanaf 15.00 uur tot den met 20.00 uur.

Virtuele 360º Tour door de school
Wilt u ook vanuit huis onze school nog eens kunnen bekijken, dan kunt u hier ook nog virtueel door de school lopen. Als u op ons logootje klikt, krijgt u ook extra informatie over onze school. Veel plezier!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’