U heeft misschien onze virtuele rondleiding al gedaan door de school, en hoe leuk dit ook was, het is toch niet hetzelfde als ‘in het echt’ door onze school lopen. Vanaf 1 november 2021 zullen we u daarom weer graag ontvangen in onze school, voor een rondleiding. Als je nog vragen hebt, check dan of je het antwoord kunt vinden bij de Veelgestelde Vragen, maar je kunt ze ook gelijk stellen tijdens de rondleiding natuurlijk.

De rondleidingen worden gegeven op maandag en op woensdag, vanaf 15.30 uur. Er kunnen maximaal 8 groepjes tegelijk inschrijven, als dat aantal is bereikt, verdwijnt de optie voor die datum op de website. Wij zorgen ervoor dat er iemand beschikbaar is en indien nodig splitsen de groep in tweeën.


Dat we u niet hartelijk welkom zullen heten met een handdruk komt niet doordat we onbeleefd zijn, maar door de nog steeds geldende coronamaatregelen. Om die reden vragen we om uw zoon of dochter te laten begeleiden door hooguit 1 ouder of verzorger. Indien u of uw kind onverhoopt klachten heeft die we inmiddels kennen bij COVID-19, dan gaan we ervan uit dat u de afspraak afzegt en thuisblijft. Dan wensen we u en/of uw kind veel beterschap en ontvangen we u graag een andere keer. Daarmee verwachten we op een veilige, maar ook de voor ons bekende warme wijze onze school te kunnen laten zien.

Rondleiding

Schrijf u nu in voor een Rondleiding door onze school.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Virtuele 360º Tour door de school
Wilt u ook vanuit huis onze school nog eens kunnen bekijken, dan kunt u hier ook nog virtueel door de school lopen. Als u op ons logootje klikt, krijgt u ook extra informatie over onze school. Veel plezier!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’