Alle scholen hebben een ‘schoolprofiel’ ingevuld. Daarin is te zien hoe de school werkt en hoe de leerlingbegeleiding is georganiseerd. U kunt daarin dus ook zien of de ondersteuningsbehoefte voor uw kind, past bij het onderwijs- en ondersteuningsaanbod van onze school. Wij bieden graag aan alle leerlingen passend onderwijs en juist daarom is het belangrijk dat wij datgene kunnen bieden dat uw kind nodig heeft om succesvol te zijn.

De schoolprofielen van alle scholen in Rotterdam en omgeving, kunt u vinden op de website van ons samenwerkingsverband, Koers VO.

Ons eigen schoolprofiel staat daar ook tussen, maar u kunt deze ook hier downloaden: schoolprofiel Melanchthon Kralingen

Als u meer wilt weten over onze leerlingbegeleiding, kunt u dat lezen op de pagina leerlingbegeleiding, als uw antwoord hier niet tussen staat, kunt u het natuurlijk ook altijd met ons bespreken. Het makkelijkste is door het onderstaande formulier in te vullen, maar u kunt ons ook altijd bellen (010-452 61 38) of gewoon bij ons langskomen.

Stel een vraag