De sportdag is elk jaar weer een dag om naar uit te kijken: lekker bewegen, veel lachen… heel veel lachen zelfs, en súpergezellig!

Maar met de verhuizing naar ons nieuwe gebouw in het vooruitzicht hebben we heel kort gedacht om de sportdag dit jaar maar te skippen. Héél kort hebben we dat gedacht, want we wilden deze dag eigenlijk niet zomaar opofferen! “Dan gaan we wel een dagje langer door toch!?“, de beslissing was eigenlijk heel snel gemaakt: de sportdag gaat door!

Zo stonden onze gymdocenten dus al ’s morgens om 6.30 uur (!) op Sportpark het Langepad om alles klaar te zetten zodat om 8.00 uur de leerlingen van leerjaar 2 konden worden ontvangen. En meneer Sonny Verspoor… Een vriend van meneer Herweijer, fotograaf van beroep. 
Excelsior had gezorgd voor een aantal superleuke luchtkussens, omdat we sinds dit jaar een officiële Excelsiorschool zijn. Maar de gezelligheid kwam toch echt van de mensen: het eerste rondje moest duidelijk iedereen nog wakker worden, maar vanaf ronde 2 werd er gestreden alsof hun levens ervanaf hingen, maar… altijd met fair play en sportiviteit op de voorgrond! 

Wij zijn zó blij dat we de sportdag gewoon hebben laten doorgaan, daar hadden we best een extra dagje hard werken voor over!
Onze speciale dank gaat uit naar Prentsetters, Sonny Verspoor: hij heeft een spectaculair filmpje gemonteerd, de topsfeer van deze dag spettert daarin door je schermpje…

Meer foto’s in het fotoalbum.