Het is 8.00 uur. Her en der in Kralingen zie je veel leerlingen lopen in een sportieve outfit, hoe dichterbij Sportpark Langepad, hoe meer je ze ziet… Het kan maar één ding betekenen: de jaarlijkse sportdag van Melanchthon Kralingen staat weer gepland…

Leerjaar 2 mocht het spits afbijten: de teams renden en streden tegen elkaar en het allerbelangrijkste van deze dag, we hadden enorm veel plezier!

Bij schopbal werden verschillende homeruns gelopen en bij de waterrun werd fanatiek met de natte sponzen gegooid om de runners te weerhouden hun bekertje naar de overkant te brengen. Excelsior4All hielp ons weer aan een stormbaan en een pannakooi en de estafette was ook dit jaar weer reden tot grote hilariteit!

Na leerjaar 2, kwamen onze derdejaars het terrein oplopen. Zij hielden het nog net droog… behalve bij de waterrun uiteraard. Vooral de begeleidende docenten moesten het even ontgelden!
Helaas hielden we het niet droog toen leerjaar 1 aan de beurt was… maar het deed geen afbreuk aan het plezier dat we hadden, want regen of geen regen: we bleven ervoor gaan! Dat toont de ware Melanchthon Mentaliteit!

Kijk voor meer foto’s in het fotoalbum.