Laatste loodjes…

Een periode van urenlang leren en trainingen: voor de meeste examenleerlingen is de examenperiode al begonnen. De laatste weken voor de start van het eindexamen zijn aangebroken. De meeste leerlingen zullen ook in de vakantie gewoon met hun neus in de boeken zitten om alle stof zo goed mogelijk in zich op te nemen. Bikkelen, bikkelen en nog eens bikkelen… De laatste loodjes wegen het zwaarst. Maar gelukkig is het einde wel in zicht.

Een blok- en examenperiode vraagt veel energie van leerlingen. Om de leerlingen een extra boost te geven en als eerste afscheidsfeestje organiseerde Melanchthon Mavo Schiebroek een foodfestival voor de leerlingen van mavo 4. Na de meivakantie starten namelijk de examens.

Niet alle leerlingen konden deze middag mee eten, al dit lekkers kan tijdens de ramadan niet overdag worden opgesmikkeld. Wat in het vat zit… lang leve de goodiebag. Leerlingen konden bij de kraampjes de tasjes vullen zodat ze in de avond kunnen genieten. Verder zit er in het tasje wat snoep, drinken en een toffe gelukshanger… We wensen alle examenkandidaten heel veel succes met de laatste loodjes én de examens!

Molenvijverles

Molenvijverles

Mainport/Airport

docent-begeleiding

Mavomentormiddag

meisje-in-de-klas

P(hilippus)-dag

Mavo en havo: één team, één gebouw en keuze voor extra vakken

Een kleine en veilige school, waar iedereen elkaar kent en mensen echt gezien worden