Melanchthon MAVO Schiebroek is gevestigd in een mooi gebouw in Hillegersberg-Schiebroek. De kleinschaligheid maakt onze school een ‘huis’ voor leerlingen. Iedereen kent elkaar en voelt zich gekend. Op onze website of via onze folder kunnen wij al heel veel over onze school vertellen.
Maar wilt u ons écht leren kennen? Kom dan bij ons langs!

We hopen van harte dat wij jullie tijdens onze informatiemomenten van dit jaar mogen ontvangen op onze school. We vragen jullie om je vooraf aan te melden voor onze informatiemomenten. We stellen het op prijs om u persoonlijk te ontmoeten en ontvangen.

Aanmelden voor de activiteiten kan via het formulier onderaan deze pagina. We zien jullie dan!

Open huis
Tijdens het Open huis op 15 november 2023 konden leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders/verzorgers persoonlijk een kijkje nemen en zich een beeld vormen van de vakken, het onderwijs, het gebouw en de prettige sfeer op Mavo Schiebroek. Open huis gemist? Geen probleem er zijn nog voldoende momenten waarop jullie kennis kunnen maken. Graag tot dan!

Open lesmiddag
Leerlingen uit groep 7 en 8 konden in de afgelopen maanden alvast de sfeer ervaren op Mavo Schiebroek en een keertje komen ‘proefdraaien’ tijdens de open lesmiddagen.

Informatieavonden
De informatieavonden zijn voor ouders/verzorgers die meer willen weten over ons onderwijs. Op dit moment zijn er geen informatieavonden meer.
Mocht u als ouder/verzorger nog vragen hebben neem dan even contact met ons op. Of meld u aan voor de rondleiding op 21 maart.

Rondleiding
In kleine groepjes leiden wij geïnteresseerden rond door ons gebouw zodat op die manier kennis gemaakt kan worden met de school. Deze rondleidingen zijn voor kinderen en hun ouders/verzorgers.

  • donderdag 21 maart 2024 tussen 14.00 en 17.00 uur

Aanmelden voor de activiteiten is mogelijk via onderstaand formulier. Jullie zijn van harte welkom, graag tot dan!

Aanmelden Open huis / open les / informatieavond / rondleiding 2023-2024

Mijn kind zit in
Aanmelden voor rondleiding
Molenvijverles

Molenvijverles

Mainport/Airport

docent-begeleiding

Mavomentormiddag

meisje-in-de-klas

P(hilippus)-dag

Mavo en havo: één team, één gebouw en keuze voor extra vakken

Een kleine en veilige school, waar iedereen elkaar kent en mensen echt gezien worden