Leuk dat je geïnteresseerd bent om op onze bedrijvige en prachtige school te komen werken. Melanchthon Business School (MBS) staat voor eigentijds beroepsonderwijs, dat sterk is verbonden met de business in de regio van de school. In het dagelijks onderwijs is de B van Business een belangrijk uitgangspunt voor de inrichting ervan. Vanuit jouw ervaring in het beroepsonderwijs begrijp je als geen ander het belang van het hybride leren en de noodzaak van een goed netwerk met de lokale business, met als doel het beste onderwijs aan onze leerlingen te bieden. Daarnaast sta je achter de waarden en visie van Melanchthon. Door je nieuwsgierigheid ben je in staat om de juiste vragen te stellen, verbanden te leggen en hierdoor de professionalisering door te zetten. 

Bekijk hier onze vacatures en reageer, dan spreken we elkaar snel!

Heb jij passie en ervaring in het lesgeven in het vmbo-onderwijs, ben je in staat een goede band op te bouwen met onze leerlingen en heb je een groot reflecterend vermogen? Wij zijn op zoek naar een docent beroeps (Groen/Dienstverlening & Producten) voor 0,8 tot 1.0 fte die ook een aantal lessen op MBO niveau zal geven. Heb jij interesse?

De Melanchthon scholengemeenschap bestaat uit acht scholen in Rotterdam Kralingen, Rotterdam Schiebroek, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. We hebben alle niveaus in huis, van vmbo-basis tot gymnasium, in heel verschillende omgevingen. Onderwijs geven is prachtig en ingewikkeld tegelijk. Een goed team om je heen is daarom van groot belang. Om al die mooie ervaringen te delen, inspiratie te vinden en jezelf te ontwikkelen. Wij zetten alle kennis en ervaring die we samen hebben in om de school en ons onderwijs steeds beter te maken. Om leerlingen en elkaar te laten groeien.

Bekijk de vacatures op alle Melanchthon-vestigingen:

Recreatie & Vrije tijd

Dier & Natuur

Kunst & Design

Tech & Media

Onze buitenruimtes maken jouw leren praktischer, leuker en beter

De MBS is één en al bedrijvigheid

Small & Big Business helpen je om de wereld te ontdekken

MBS: profiel Groen én Dienstverlening & Producten met uitstroom naar alle sectoren