Wij willen graag dat je op onze school ontdekt wie je bent, wat je wil en wat je kunt. Tijdens de theorielessen, die afgewisseld worden met praktische opdrachten, krijg je lesstof aangeboden maar  ook de gelegenheid competenties te ontwikkelen.
Die competenties zijn bijvoorbeeld; samenwerken, organiseren en presenteren.
Je zit in een klas waarin je de ene keer individueel aan de slag gaat en een volgende keer in een groepje. Net zo als je later een baan hebt.

 

Ons onderwijs is niet alleen in ons schoolgebouw waar een kas en dierenverblijf bij horen maar ook buiten in de omgeving van de school. Dit kan zijn een buitenopdracht voor biologie, aardrijkskunde of wiskunde maar ook het bezoeken van een bedrijf of instelling. Als Business school vinden wij het erg belangrijk dat je al vanaf leerjaar 1 ziet wat de mogelijkheden zijn voor jouw toekomst en waar zie je dit beter dan in de praktijk.
We werken veel met de Ipad ; dan ben je goed voorbereid op de ontwikkelingen in de moderne maatschappij.

 

In de bovenbouw ga je verschillende keren op stage  om kennis te maken met “werk”. Deze snuffelstage is bedoeld om jou te laten ontdekken welk soort werk bij jou past en je helpen een idee te krijgen voor een vervolgopleiding.