Coen Vermeeren gastspreker Studium Generale Melanchthon Schiebroek

De officiële complottheorie van de Amerikaanse overheid over de toedracht van de aanslagen op 9/11 heeft altijd vragen opgeroepen, en doet dat nog steeds. Meer dan de helft van de Amerikanen is er van overtuigd dat hun eigen regering in dit opzicht iets te verbergen heeft. Dr. Ir. Coen Vermeeren zette de verschillende complotheorieën over de aanslagen op het WTC en het Pentagon op een rijtje in zijn nieuwste boek ‘9/11 is gewoon een complot’. Op donderdag 21 december houdt hij hierover een lezing tijdens de Studium Generale van Melanchthon Schiebroek.

Coen Vermeeren is gepromoveerd luchtvaart- en ruimtevaartingenieur. Vermeeren was promovendus en later docent bij de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft in de periode. Coen Vermeeren publiceerde eerder het boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’. De lezing wordt gehouden voor leerlingen van 5VWO, maar is ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

De lezing begint om 14 uur, op de tijdelijke locatie van Melanchthon Schiebroek, Hazelaarweg 50 te Rotterdam. Aanmelden graag via 010-2854141.