We zijn weer open!

Nieuws |

Van de overheid mogen in juni de scholen weer open. Met onderstaande filmpjes informeerden wij de leerlingen over hoe we dit doen. Op school zijn er muzieklessen, bijeenkomsten met de mentor, bijspijkeruren, sportlessen en toetsen.

Onderwijs

Naast op school geven we ook onderwijs op afstand. Dit gebeurt op vele verschillende manieren. Leerlingen worden hierover via de Agenda van Itslearning geïnformeerd. Naast huiswerk en opdrachten geven docenten online les op afstand via Microsoft Teams.. Ook de dagelijkse poëzie door onze docenten Nederlands ontbreekt niet.   

Examenleerlingen

Met examenleerlingen zijn specifieke aanvullende afspraken gemaakt over het afronden van hun Schoolexamen. Hier zijn zij per e-mail over geïnformeerd. Op 24 maart 2020 heeft minister Slob bekend gemaakt dat de Centrale Examens niet door gaan. Op basis van deze, en alle nieuwe informatie de komende weken, nemen we besluiten over het Schoolexamen, de slaag-zakregeling en herkansingen. Ouders en leerlingen worden hier per mail over geïnformeerd.

Aanmelden nieuwe leerlingen

De aanmeldprocedure voor nieuwe leerlingen is aangepast. Meer informatie vindt u op de pagina Aanmelden.

Vertrouwen

Het leven en de gebeurtenissen in deze wereld zijn niet in onze hand. We leven in en uit vertrouwen en geloof, ook in deze bijzondere tijden.

Overige Nieuws

Weer naar school!
Melanchthon Schiebroek op tv!
Melanchthon Schiebroek op tv!
Gedicht van Vienne
Onderwijs van nu
GROEN – BLAUW – ROOD – GROEN – GEEL – ROOD
GROEN – BLAUW – ROOD – GROEN – GEEL – ROOD