Laatste nieuws

Nieuws |

School gesloten

In verband met het Coronavirus is onze school tot en met 6 mei gesloten. We zijn in deze periode slechts beperkt telefonisch bereikbaar en willen u vragen om indien gewenst per mail contact met ons te zoeken ([email protected]). Ouders en leerlingen worden per email op de hoogte gehouden. Alle geplande activiteiten gaan niet door.

Onderwijs

Onderwijs wordt zo goed als mogelijk op afstand verzorgd. Dit gebeurt op vele verschillende manieren. Leerlingen worden hierover via de Agenda van Itslearning geïnformeerd. Naast huiswerk en opdrachten geven docenten online les op afstand. Daarnaast worden instructievideo’s geplaatst, muziekinstrumenten uitgeleend en gegymd in de woonkamer. Ook de dagelijkse poëzie door onze docenten Nederlands ontbreekt niet.   

Examenleerlingen

Met examenleerlingen zijn specifieke aanvullende afspraken gemaakt over het afronden van hun Schoolexamen. Hier zijn zij per e-mail over geïnformeerd. Op 24 maart 2020 heeft minister Slob bekend gemaakt dat de Centrale Examens niet door gaan. Op basis van deze, en alle nieuwe informatie de komende weken, nemen we besluiten over het Schoolexamen, de slaag-zakregeling en herkansingen. Ouders en leerlingen worden hier per mail over geïnformeerd.

Aanmelden nieuwe leerlingen

De aanmeldprocedure voor nieuwe leerlingen is aangepast. Meer informatie vindt u op de pagina Aanmelden.

Vertrouwen

Het leven en de gebeurtenissen in deze wereld zijn niet in onze hand. We leven in en uit vertrouwen en geloof, ook in deze bijzondere tijden.

Overige Nieuws

Onderwijs van nu
GROEN – BLAUW – ROOD – GROEN – GEEL – ROOD
GROEN – BLAUW – ROOD – GROEN – GEEL – ROOD
Informatie over coronavirus
Benefietavond
Leerlingen V4 brengen de middeleeuwen tot leven
Leerlingen V4 brengen de middeleeuwen tot leven