Melanchthon Schiebroek is een leuke, goede school

Onze brugklasleerlingen geven het cijfer 8.8 voor sfeer en veiligheid op onze school! Ben je op zoek naar een middelbare school die uitstekend bij jou past, dan ben je bij Melanchthon Schiebroek aan het juiste adres.

Voor brugklassers hebben we een eigen gebouw

Je komt in een brugklas voor havo, havo/vwo, atheneum of gymnasium. Die zitten allemaal in ons aparte brugklasgebouw. Daar kun je wennen aan het leven op een middelbare school en en leer je ontdekken welk niveau bij jou past. Komend schooljaar bieden we binnen ons lesprogramma extra knst- en sprt-activiteiten aan.

Wie ben je, wat kun je?

We willen je goed leren kennen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Heb jij het naar je zin op school, dan komen de resultaten vanzelf! Je mentor is degene die jou het hele schooljaar begeleidt en je cijfers in de gaten houdt en bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Je leert, gaat op excursie en feest

Leren is belangrijk, maar we organiseren ook leuke en leerzame activiteiten. We gaan tijdens het schooljaar op excursies, organiseren muziekavonden, kersttoneel, sportdagen, drie schoolfeesten  en soms ook een klassenavond met de mentor.

Zo gaan we met elkaar om

Pesten komt ook bij ons op school wel eens voor, maar we pakken het altijd serieus op. Aan het begin van het schooljaar krijg je een projectdag over pesten. We houden goed in de gaten of iedereen zich houdt aan de regels die we dan afspreken. Wat we willen is dat alle leerlingen zich plezierig voelen op onze school. Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina over het anti-pestbeleid.

anti-pestbeleid

Heeft u een vraag? Gebruik het formulier.