Op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september 2018 organiseert Melanchthon Schiebroek een grote reünie. De aanleiding is het 60-jarig bestaan van de school.

Voor de reünie wordt iedereen uitgenodigd die onderwijs heeft genoten of gegeven op onze school die de onderstaande namen heeft gehad:

  • 1958 – 1964 Christelijke HBS Rotterdam-Noord
  • 1964 – 1968 Christelijk Lyceum Rotterdam-Noord
  • 1968 – 1994 Christelijke Scholengemeenschap Melanchthon
  • 1994 – 2004 Melanchthon College
  • 2004 – heden Melanchthon Schiebroek

De reünie vindt plaats in het schoolgebouw aan de van Bijnkershoekweg 97.
Vrijdag 21 september stellen we de school om 16.00 uur open voor onze reünisten van de jaren 2000 t/m 2018. Rond 22.00 uur is de reünie ten einde.
Zaterdag 22 september stellen we de school om 10.00 uur open voor onze reünisten van de jaren 1958 t/m 1999. Rond 16.00 uur is de reünie ten einde.

De reünie staat vooral in het teken van ontmoeting, herinneringen ophalen en contacten intensiveren onder het genot van een drankje en een hapje. Daarnaast is het mogelijk om het dit jaar gerenoveerde gedeelte van de school te bewonderen.
We hebben een speciale reüniewebsite aangemaakt. Hier vind je alle informatie over de reünie. Je kunt via deze site ook in contact komen met andere oud-leerlingen en (oud)-medewerkers. Een toegangsbewijs bestel je via deze reüniewebsite, www.reuniemelanchthonschiebroek.nl.

Als reüniecommissie zijn wij nog volop bezig met de invulling van de reünie. Natuurlijk horen muziek, fotografie en presentaties van vervlogen jaren, maar ook van de renovatie, daarbij. Wij zullen jullie via de nieuwspagina op de website op de hoogte houden. Kijk dus regelmatig op deze site, al was het alleen maar om te zien welke oude bekenden zich ook hebben ingeschreven!
Ons doel is zo veel mogelijk potentiële reünisten over de reünie te informeren via diverse kanalen. Helaas komt het voor dat we sommige mensen toch niet bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk te verspreiden, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter en LinkedIn of op een feestje. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op de reünie website van Melanchthon Schiebroek. Zegt het voort, zegt het voort!

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kun je contact opnemen met de reüniecommissie via [email protected].

Wij als organisatie hebben er zin in en zien er naar uit jullie te mogen verwelkomen op vrijdag 21 of zaterdag 22 september 2018!

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie Melanchthon Schiebroek