Wijzigingen coronamaatregelen in het onderwijs per 29 november

Het is voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen heel belangrijk dat zij zoveel mogelijk les op school krijgen. Daarom blijven middelbare scholen open. Een gezonde en veilige leer- en werkomgeving staat bij Melanchthon Scholengemeenschap voorop. Daarom hebben we een aantal afspraken met elkaar gemaakt. Dit doen we om op een goede en verantwoorde manier onderwijs te kunnen geven.

Er is speciale aandacht voor de ventilatie in de schoolgebouwen. We zorgen ervoor dat de installaties in de schoolgebouwen voldoen aan de daarvoor geldende richtlijnen. Lokalen en ruimtes worden ook regelmatig geventileerd.

Leerlingen en medewerkers krijgen het advies om zichzelf twee keer per week te testen op het coronavirus. Zo helpen ze het coronavirus zo veel mogelijk buiten de schooldeuren te houden.

Dit testadvies geldt voor iedereen. Dus ook voor gevaccineerden.

Wat is het fijn om elkaar te zien!

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen