Ben jij klaar voor de brugklas?

Voor leerlingen uit groep acht gaat dit schooljaar ongetwijfeld snel voorbij… Want als de bel voor de laatste keer rinkelt op de basisschool, gaat er een hele nieuwe wereld open. De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een leuke, maar vaak ook spannende stap die tal van vragen kan oproepen.

Wil je jouw vragen kunnen stellen en alvast ervaren hoe het er op de middelbare school aan toegaat? Wil je de sfeer op Melanchthon scholen meemaken, een rondleiding of een proefles volgen? Dat kan! We organiseren allerlei momenten waarop je alvast kennis kunt maken met onze scholen. Op de websites van onze vestigingen zijn deze gemakkelijk terug te vinden. Je bent van harte welkom!

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen