Cees de Jong en André Molenaar nemen afscheid

Er zullen genoeg leerlingen zijn die in het verleden les van Cees of André hebben gehad…
Sinds 2017 geven Cees de Jong en André Molenaar samen vorm aan Melanchthon Business School als vestigingsdirectie. Door de tomeloze inzet van beide heren en hun team staat er een prachtige en sterke school, waarin de warme sfeer en cultuur kenmerkend zijn. MBS doet zijn naam eer aan door de levende verbinding met de business in de buurt en regio Oostland. MBS is klaar voor de toekomst. Een sprankelende toekomst, maar een toekomst zonder Cees en André. Op donderdag 7 juli hebben wij afscheid genomen van onze vestigingsdirecteur Cees de Jong en adjunct André Molenaar. Zij gaan genieten van hun welverdiende (pre)pensioen!

Na een feestelijke lunch met de beide gezinnen en het hele team van Melanchthon Business School werd in de middag een mooi programma georganiseerd met optredens, mooie verhalen en prachtige anekdotes. Na een woord van de beide hoofdgasten werd er onder het genot van een hapje en drankje nog gezellig nagepraat. Een informeel moment om samen met (oud)collega’s en netwerkpartners terug te blikken, te bedanken en elkaar het goede toe te wensen. Al met al een prachtige dag waar Cees en André echt van genoten hebben.

Een nieuw stukje leven breekt aan die jullie weer opnieuw mogen gaan inrichten met nieuwe invullingen, een mooie bestemming en prachtige avonturen. Jullie gaan er vast enorm van genieten!

Dianne van den Berg zal Cees opvolgen als vestigingsdirecteur van Melanchthon Business School. Jaco Speksnijder zal eindverantwoordelijke worden van Lentiz mbo Oostland.

Je befaamde woorden ‘Op school gaat het niet om wat we doceren, maar wat leerlingen leren’, zullen we ook in de toekomst niet vergeten Cees!

foto: André Molenaar en Cees de Jong
A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen