De Leukste Lessen - School TV met Melanchthon

Nu de leerlingen van Melanchthon thuis zitten en onderwijs op afstand volgen, heeft Melanchthon Schiebroek een wel heel bijzondere manier gevonden om hen te bereiken en te inspireren. Samen met OPEN Rotterdam maakt Melanchthon Schiebroek het programma ‘De Leukste Lessen’.

De serie ‘De Leukste Lessen’ brengt de favoriete lessen van Rotterdamse docenten bij elkaar. Het programma brengt een mix aan onderwerpen die worden gebracht door onze gepassioneerde docenten en betrokken leerlingen.

De eerste aflevering van woensdag 6 mei. Deze aflevering stond in het teken van herdenken en vrijheid, met de leukste lessen van onder andere Tom van Grondelle, docent geschiedenis, en Aileen Meijvogel, docent beeldende vorming. Ook leerlingen hebben hun bijdrage geleverd.

Het programma is een initiatief van Melanchthon Schiebroek en OPEN Rotterdam. De serie is vanaf nu elke woensdagmiddag om 13.00 uur te zien op Open Rotterdam TV en via livestream. Terugkijken kan via www.openrotterdam.nl/uitzendinggemist en YouTube.

De Leukste Lessen - School TV met Melanchthon
Nu onderwijs op afstand heel normaal is, maakt Melanchthon Schiebroek het bijzonder – met de Leukste Lessen via OPEN Rotterdam