De tour van je leven

De zomervakantie is de langste vakantie van het jaar, tijd om heerlijk te genieten en even de batterij weer op te laden. Deze periode gebruiken mensen vaak om een grote klus als een verbouwing te klaren of heerlijk op reis te gaan. Team Melanchthon gaat ook op reis. Collega’s fietsen in acht dagen, van 29 augustus tot en met 5 september, van Italië terug naar huis over een onvoorstelbaar mooie route. Wat het uitzicht zo mooi maakt?

Met deze ‘Tour for Life’ fietst Team Melanchthon voor succesvol kankeronderzoek. Als team heb je een onvergetelijke week vol saamhorigheid en fraaie wielermomenten en vraag je via sponsoring om kanker kansloos te maken. Als je het team sponsort gaat jouw bijdrage namelijk naar het Daniel den Hoed Fonds. Zoals je begrijpt is elke euro meer dan welkom. Wil jij ook een steentje bijdragen? Klik dan vlug op deze link: https://www.tourforlife.nl/team-melanchthon#tab=about.

Heb jij een favoriet in het team? Dan kan je natuurlijk ook persoonlijk sponsoren, klik dan op één van de deelnemers. Van Melanchthon Schiebroek rijden de volgende (oud)docenten mee: Ernst Kleiss, Tom van Grondelle, Maurice Fiere, Hans Verwoerd en Johan Bolomey. Namens team Melanchthon maar meer nog namens het Daniel den Hoed Fonds alvast hartelijk bedankt!

Wij wensen het team succes met trainen, zet ‘m op kanjers!

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen