Melanchthon Business School pakt uit

De pakjesboot, het Grote Pietenhuis, marsepein, pepernoten, het Sinterklaasjournaal en liedjes zingen voor de schoorsteen; het Sinterklaasfeest is voor veel kinderen dé tijd van het jaar.

Het is een tijd van magie en plezier waar kinderen weken naar uitkijken met als grote afsluiting pakjesavond! Het is spijtig genoeg niet alle kinderen gegeven om in deze vreugde mee te delen met lege schoenen tot gevolg. Dat wens je geen enkel kind toe en voor Melanchthon Business School exact de reden het goede doel ‘Sint voor een ander kind’ actief te ondersteunen.

De Sint moet eigenlijk thuis werken, maar maakte voor deze mooie actie een uitzondering. Samen met Piet heeft hij de cadeautjes opgehaald bij MBS. Melanchthon Business School dankt alle gulle gevers! Het mooiste cadeau is een blij snoetje op 5 december toch?

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen