Scholieren ontdekken hun vakmanschap met Vakkanjers

Dit doen zij met een technische opdracht voor een échte opdrachtgever. Dit schooljaar is de opdrachtgever het Wereld Natuur Fonds. In de ‘WWF Wildlife Challenge’ daagt het Wereld Natuur Fonds leerlingen uit om innovatieve ideeën en praktijkgerichte oplossingen te bedenken om het toenemende aantal mens-dier conflicten in de wereld een halt toe te roepen. Een technische opdracht waarmee leerlingen waardevolle stappen kunnen zetten in hun ontwikkeling.

Vandaag kreeg het Teenwolves-team van Melanchthon Kralingen van Vakkanjers te horen dat hun ‘360° cameratrap’ door de halve finale heen is: op naar de landelijke FINALE!

In juni komt de jury de presentatie beoordelen, maar deze pitch is nu al geweldig toch!? Succes Douaa, Javeria, Sanel en Sheila! Wij geloven in jullie en zijn supertrots!

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen