Melanchthon Wilgenplaslaan is een Rotterdamse Excellente VMBO school die leerlingen op maat bedient en gewoon goed onderwijs geeft.

In vier jaar tijd ontdekken de leerlingen samen met hun ouders, klasgenoten, mentoren en alle docenten hun eigen route naar succes. Ze ontwikkelen zich op een toekomstig leven als werknemer, ondernemer en burger in Rotterdam. Uiteraard in een fijn modern gebouw waar een veilige sfeer heerst en de leerlingen iedere dag hun mentoren, docenten en vrienden/vriendinnen ontmoeten. Naast alle lessen zijn er voldoende mogelijkheden in de school om te ontspannen en plezier te hebben.

Melanchthon Wilgenplaslaan is een school waar de leerlingen gezien worden, de leerlingen zich thuis voelen en ze er toe doen. Na vier jaar behalen ze een mooi diploma én ontwikkelen ze zich op het gebied van menswording. Op Melanchthon Wilgenplaslaan leer je voor het leven!

Krijg jij een Gl of TL advies? Dan doe je bij ons examen in 6 examen én krijg je spannende technologievakken!

Ben je een topsporter, of werk je naast school op hoog niveau aan een ander talent? Wij maken een persoonlijk rooster voor jou!

Wil je de sfeer op onze school zelf meemaken? Kom bij ons langs en doe mee met onze openlesmiddagen!