Op 5 april 2018 staat Melanchthon Wilgenplaslaan in het teken van het WIRED Festival!

De school verandert donderdag 5 april langzaam in een bruisende plek vol toffe expo’s, spannende activiteiten van én door de leerlingen, aangevuld door spetterende gastoptredens! In de ochtend gaan 220 leerlingen aan de slag in verschillende ateliers met Rotterdamse kunstenaars en docenten. Workshops in ‘Spoken Word’, Ddans, textiel, vloggen, fotografie, muziek, filmprojecties, beeldend, productie, ‘Aftermovie’, aankleding en rondleiding & productie. Met een feestelijke presentatie in de middag vol spetterende performances en aangevuld door gastoptredens! Het schoolplein wordt gezellig ingericht met een podium en een terrasje. En op de eerste verdieping wordt een theaterzaaltje, een filmzaaltje en een expositie ingericht. Aan het eind van de ochtend worden de optredens geoefend, de laatste puntjes op de “i” gezet en de dj draait een plaatje. Ouders, buurtgenoten, 3e en 4e jaars zijn welkom om te komen genieten van het middagprogramma.

Deze WIRED editie is speciaal samengesteld voor Melanchthon Wilgenplaslaan in samenwerking met Wereldmuseum, Rotterdamse kunstenaars en KCR.

WIRED Rotterdam is de plek waar je nieuwe, spannende dingen kunt maken, ervaren en doen. Samen met de beste kunstenaars en te gekke artiesten werk je samen om van jouw creatieve droom werkelijkheid te maken.

Bekijk het hele programma op de website van WIRED Rotterdam: http://www.wiredrotterdam.nl/

Deel dit artikel: