Ik ben Sharon Lion-Sjin-Tjoe en ben behulpzaam en vriendelijk. Ik ben 38 jaar oud en werk in de schoolcatering en verder werk ik op verschillende locaties in de horeca. Ik ben surinaamse en ben vanaf me 13e jaar hier in Nederland. Ik heb 3 kinderen: Luciano 18 jaar, Tamisha 13 jaar en Sherviano 10 jaar. Luciano zit op mbo Davinci College en doet art & design. Tamisha zit op Melachthon Wilgenplaslaan en Sherviano in groep 7 op de agnesschool.

Motivatie: Vanaf mijn oudste ben ik altijd betrokken op de scholen van mijn kinderen. Ik was overblijf moeder, leesmoeder, zit in de ouderraad en de MR.

Toen mijn dochter Tamisha op een nieuwe school kwam en ik van de contactoudersgroep hoorde was ik direct van plan om in de schrijven. Ik neem ook deel aan de ouderraad. Ik ben graag een betrokken ouder en ik hoop dat ik met de oudercontactgroep kan helpen om de drempel van ouder naar school te verkleinen. Verder kan ik informatie verstrekken aan de nieuwe ouders en ze wegwijs maken in de nieuwe wereld van de vmbo.

Dus zoals ik al aangaf: ik wil behulpzaam zijn en informatie aan ouders doorgeven als ze vragen hebben over de school.