Mijn naam is Rivka van der Oord, 40 jaar en moeder van 3 tiener zoons, tweeling van 13 en één van 15. Ik ben geboren in Den Haag, opgegroeid in Engeland en inmiddels al meer dan 15 jaar woonachtig in Rotterdam.
Twee kinderen zitten op Melanchthon Wilgenplasplaan. Mijn oudste zoon zit inmiddels in VMBO-GL leerjaar 4 en de jongste in Kader leerjaar 2.
Vorig jaar heb ik mij met veel enthousiasme aangemeld als contactouder bij Melanchthon Wilgenplasplaan. Als contactouder ben je eigenlijk een schakel tussen ouder, kind en leerkracht. Op een laagdrempelige manier beantwoorden wij vragen over school, opvoeden en dillema’s en wij verwijzen u door naar de juiste contactpersoon binnen de school als dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat de leerkrachten worden ontzien en u direct én door de juiste persoon wordt  geholpen.
Ook dit jaar zoeken wij enthousiaste en betrokken ouders die andere ouders willen helpen, horen en sturen om de schooltijd op de Wilgenplaslaan voor ouder, kind en leerkracht zo soepel en zo plezierig mogelijk  te doorlopen.

De koffie staat klaar!

Rivka