Hallo beste ouders,

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen:

Mijn naam is Anita Vegter, geboren en opgegroeid in de wijk Schiebroek en mijn leeftijd is 45 jaar. Mijn oudste dochter, bijna 16, start komend schooljaar in klas 4 en gaat dus op voor het eindexamen. Mijn zoon van bijna 13 begint komend schooljaar voor het eerst op het voortgezet onderwijs.

Ik loop inmiddels dan ook weer een paar jaar mee op de middelbare school en begin hierin mijn weg te vinden.

Tijdens een ouderavond, in 2016, werd er vertelt over de oudercontactgroep en hier ging mijn belangstelling zeker naar uit. Het sprak mij aan dat het van ouders voor ouders was en ik heb mij dan ook aangemeld. Ooit net als alle ouders met mijn kind binnen gekomen vanaf de lagere school en niet weten wat er allemaal staat te gebeuren was ook mij niet vreemd. Met vragen rond lopen waarbij je niet weet bij wie je moet zijn? Een computersysteem waar je kind gebruik van maakt en waar als ouder ook gebruik van gemaakt kan worden maar daar wat moeite mee? Dit zijn een paar voorbeelden waarin u als ouder contact met 1 van ons kunt zoeken en wij helpen u graag.

Ik hoop dan ook dat wij, de oudercontactgroep en u als ouders, een fijne samenwerking tot stand kunnen brengen. Zit u met vragen, aarzel dan niet, laat het ons weten en wij gaan samen met u aan de slag.