Melanchthon Wilgenplaslaan is een Rechtstreex afhaalpunt! Derdejaars leerlingen zorgen er samen met beroepsgerichte docenten én wijkchef dhr. de Koning voor dat de wijk Schiebroek voorzien is van lokale gezonde boodschappen!

Bij Rechtstreex kunt u online verse, seizoensgebonden boodschappen doen die worden geleverd door boeren en makers uit de regio Rotterdam. Deze lokale, verse boodschappen kunnen op Melanchthon Wilgenplaslaan worden afgehaald.

De leerlingen zijn samen met de docenten verantwoordelijk voor de in ontvangstname van alle producten, de verwerking en verdeling van alle bestellingen en de uitgifte van de bestelde boodschappen. Een prachtige praktijkopdracht voor de derdejaars leerlingen onze school.

Helpt u mee het wijkpunt Wilgenplaslaan tot een succes te maken? Deel dan dit nieuws in uw netwerk en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief op rechtstreex.nl/wilgenplaslaan om op de hoogte te blijven. Wilt u boodschappen bestellen? Zorg er dan voor dat u uw bestelling vóór maandag 10:30 uur doorgeeft. Het afhalen van de boodschappen kan op donderdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Melanchthon Wilgenplaslaan, samen voor jou!