Wil je kennis maken met onze vriendelijke docenten of wil je tijdens een rondleiding even kletsen met een leerling bij ons op school? Dat kan tijdens onze open dagen! Natuurlijk kom je er op onze open dag ook achter welke vakken je bij ons krijgt én hoe ons gebouw eruit ziet.
Onze open dagen vinden dit jaar plaats op:

  • Vrijdag 18 november 2022 – 16:00 uur tot 20:00 uur (➔ lees alles over de open dag!)
  • Woensdag 1 februari 2023 – 14:00 uur tot 18:00 uur

Hoe kun je met ons kennismaken op een open dag?

  • Door middel van een rondleiding in ons gebouw op 18 november 2022 of 1 februari 2023. Hier kun je samen met je ouders een afspraak voor maken, maar je mag ook gewoon langskomen. Je kunt dan écht kennis maken met onze leerlingen, docenten en ons gebouw!
  • Door middel van een digitale rondleiding. Een docent geeft jou en je ouders door middel van Microsoft Teams live een rondleiding door ons gebouw. Natuurlijk kun je ook vragen aan de docenten en leerlingen stellen.
  • Door middel van de livestream op onze Instagram pagina (het best te bekijken op je mobiele telefoon).

Afspraak maken voor een rondleiding?

Heb je de open dag gemist of wil je nog een keer samen met je ouders door ons gebouw lopen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Vul het formulier in, dan neemt de school zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Op zoek naar extra info over de school?

Informatiemiddagen

Aansluitend aan de open lesmiddagen organiseren we een informatiemiddag. Dat is handig voor als je meedoet aan de open lesdag, dan krijgen je ouder(s)/verzorger(s) ook alle informatie over onze school. Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden we persoonlijke vragen en geven we een uitgebreide presentatie over onze school. Natuurlijk zijn ook ouder(s)/verzorger(s) van kinderen die niet meedoen aan de open lesmiddag van harte welkom!

  • Woensdag 9 november 2022 | 16:15 uur – 17:00 uur
  • Woensdag 15 februari 2023 | 16:15 uur – 17:00 uur

Aanmelden op Melanchthon Wilgenplaslaan

Zijn jullie enthousiast over Melanchthon Wilgenplaslaan? Aanmelden kan vanaf 20 februari 2023 tot en met 17 maart 2023 met het aanmeldformulier op onze website. Vergeet niet onderstaande dingen mee te nemen naar het kennismakingsgesprek:

  1. Aanmeldcode (ontvangen jullie via de basisschool)
  2. Recente pasfoto
  3. Identiteitsbewijs (paspoort/identiteitskaart)

Zijn jullie geïnteresseerd en willen jullie met ons kennismaken? Dat kan natuurlijk op onze open dagen, open lesmiddagen of door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Kom sfeer proeven op onze open dag op woensdag 1 februari 2023!

Wil jij ervaren hoe het is bij ons op school? Geef je dan op voor onze open lesmiddag op woensdag 15 februari 2023!