Het maakt niet uit naar welke school je gaat; naar de eerste klas gaan is altijd spannend! Om jou en je ouders te laten wennen aan onze school doen we in leerjaar 1 het volgende:

Kennismaking

Nog voordat het schooljaar begonnen is, kom je al met je ouders naar school om kennis te maken met je mentor, klasgenoten en docenten. Na de zomervakantie word je met je ouders uitgenodigd om je boeken en rooster op te halen. De rest van deze week hebben we een kennismakingsprogramma; dit is in de klas en in de school, maar we hebben ook buitenactiviteiten.

Eigen plek in school

Je krijgt  les op je eigen domein; hier vind je de lokalen, kluisjes en alle mensen die voor jou belangrijk zijn. Op het domein zijn alleen de lokalen voor de theorievakken, alle andere vakken zoals bewegingsonderwijs, beeldende vorming, muziek en biologie worden in speciale praktijklokalen gegeven. Je kluisje is bedoeld om je waardevolle spullen in op te bergen en je boeken in te bewaren. Omdat de kluisjes op het domein staan, hoef je nooit ver te lopen voor je spullen. De kluisjes gaan open met een pasje. Je mentor vind je vaak op het domein van leerjaar 1, maar je hebt een hulpmentor. Dit is een leerling uit leerjaar 2 waaraan je ook al je vragen kunt stellen.

Benieuwd hoe de lokalen er op domein 1 uitzien? Kom naar onze open dagen!