Terugblik open dagen 2022

De open dagen van Melanchthon Wilgenplaslaan zijn dit schooljaar online én fysiek in ons gebouw georganiseerd. Ondanks alle maatregelen en aanpassingen was er grote belangstelling voor de open dagen; alle tijdsloten waren op beide dagen gereserveerd!

Om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen werden alle bezoekers in een verwarmde tent bij de ingang van harte welkom geheten. Vervolgens werd er kennis gemaakt met onze eigen leerlingen die de bezoekers in “bubbels” een effectieve en goede rondleiding door het mooie gebouw gaven. Natuurlijk was er in iedere ruimte en bij ieder vak iets te zien en te doen; in de aula alles over de Profiel & Talenturen, op domein 1 een onderzoekje bij biologie, op het MySkillsdomein het vak technologie en in de sportzaal een uitdagende bewegingsbaan.

Aan het einde van de rondleiding was er voor de bezoekers in de tent op het schoolplein, onder het genot van een beker warme chocolademelk, nog alle tijd om vragen te stellen over huiswerkbegeleiding, extra hulp en natuurlijk onze MySkills.

Kortom; twee supergeslaagde open dagen!

Vanaf 18 maart t/m 1 april kan dagelijks worden aangemeld voor leerjaar 1.

Benieuwd naar onze school? Kom langs of bekijk onze promotievideo met Guillaumey en Candace!