Melanchthon Schiebroek werkt nauw samen met Lyceo. Lyceo biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan binnen de muren van de school. Bij de huiswerkbegeleiding worden de leerlingen ondersteund in hun werk door een deskundige begeleider.

De studiebegeleiding bestaat uit het aanleren van de studievaardigheden plannen, structuren, herhalen, reflecteren en controleren. Ook kunnen er vragen worden gesteld over het huiswerk. Bij de bijlessen wordt intensievere een-op-een-begeleiding aangeboden. Zo krijgt uw kind de kans om al zijn/haar vakinhoudelijke vragen stellen.

Onze passie is leerlingen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit.

De huiswerkbegeleiding vindt in schooljaar 2022/2023 plaats van maandag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Wilt u meer informatie over Lyceo of wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor de huiswerkbegeleiding en/of bijles? Dan kunt u contact opnemen met Naomi Soares, de Lyceo-vestigingscoördinator op Melanchthon Schiebroek (06-51120487 / [email protected]). Ook kunt u kijken op de website van Lyceo: www.lyceo.nl