Open Lesmiddagen

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij Open Lesmiddagen. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen een programma aangeboden om kennis te maken met onze school. Zij kiezen voor een sport- of kunstvariant. Alle leerlingen beginnen met een les Jong Leiderschap, gevolgd door een theoretisch en een praktisch vak, denk hierbij aan de combinatie Nederlands en kunst of biologie en sport. Dit schooljaar kan uw kind kennismaken met onze school tijdens de Open Lesmiddag op:

  • Data volgen

Informatieavonden
Voor ouders organiseren wij nog drie keer per jaar een informatieavond waarop u meer informatie krijgt over de school én waar gelegenheid is om vragen te stellen aan personeelsleden van de school. De informatieavonden zijn op:

  • Data volgen

Open Dag

Meer informatie over de Open Dag volgt in schooljaar 2021-2022. Tot die tijd kunt u een digitaal kijkje nemen op school door hier te klikken.

U kunt voor verdere informatie contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-285 41 41 of via de e-mail: [email protected]

Aanmeldingen voor het huidige schooljaar gaan altijd via het afdelingshoofd. U kunt hiervoor per mail of telefonisch een afspraak maken.