Open lesmiddagen

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij open lesmiddagen. Tijdens een open lesmiddag krijgen de leerlingen een programma aangeboden om kennis te maken met onze school. Zij kiezen voor een sport- of kunstvariant. Alle leerlingen beginnen met een les Jong Leiderschap, gevolgd door een theoretisch en een praktisch vak, denk hierbij aan de combinatie Nederlands en kunst of biologie en sport. De data van de open lesmiddag voor schooljaar 2022 – 2023 zijn nog niet bekend.

Informatieavonden
Voor ouders organiseren wij drie keer per jaar een informatieavond waarop u meer informatie krijgt over de school én waar gelegenheid is om vragen te stellen aan personeelsleden van de school. De data van de informatieavonden voor schooljaar 2022 – 2023 zijn nog niet bekend.

Open Dag

Elk jaar organiseren wij een open dag voor de leerlingen uit groep 7 en 8. Tijdens de open dag kunnen zij samen met hun ouders een bezoek brengen aan de school, de sfeer proeven, de vakken ervaren en vragen stellen aan leerlingen en medewerkers van de school. De datum van de open dag voor schooljaar 2022 – 2023 is nog niet bekend.

Wilt u graag alvast een ‘kijkje’ in de school nemen? Dat kan digitaal door hier te klikken.

U kunt voor verdere informatie contact met ons opnemen via de e-mail: [email protected].

Aanmeldingen voor het huidige schooljaar gaan altijd via het afdelingshoofd. U kunt hiervoor per mail een afspraak maken.