Open Lesmiddagen

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij Open Lesmiddagen. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen een programma aangeboden om kennis te maken met onze school. Zij kiezen voor een sport- of kunstvariant. Alle leerlingen beginnen met een les Jong Leiderschap, gevolgd door een theoretisch en een praktisch vak, denk hierbij aan de combinatie Nederlands en kunst of biologie en sport. Dit schooljaar kan uw kind kennismaken met onze school tijdens de Open Lesmiddag op:

  • Woensdag 3 maart 2021 van 13.30 uur – 16.00 uur. De aanmelding is inmiddels gesloten. Deze middag zal online plaatsvinden. Meer informatie volgt via de mail.

Informatieavonden
Voor ouders organiseren wij nog één keer een informatieavond waarop u meer informatie krijgt over de school én waar gelegenheid is om vragen te stellen aan personeelsleden van de school. De informatieavonden zijn inmiddels allemaal geweest.

De informatieavond van woendag 10 februari is in verband met de huidige Covid-19 maatregelen komen te vervallen. Had u zich hier voor aangemeld, dan ontvangt u bericht van ons. Onze excuses voor het ongemak.

Let op: in verband met de huidige of toekomstige maatregelen rondom Covid-19 kan besloten worden dat de informatieavond online zal plaatsvinden. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Open Dag

Op vrijdag 12 februari vindt er een online open dag plaats voor leerlingen van groep 7 en 8 en voor de leerlingeninstroom in de hogere leerjaren. Je kan zelf door een deel van onze school ‘wandelen’, filmpjes en andere infobuttons bekijken waarbij leerlingen en docenten van Melanchthon Schiebroek meer vertellen en laten zien van de school. Tussen 15.00 – 20.00 uur zal er ook een live chat geopend zijn om één van de docenten van de school vragen te stellen. Mocht je op vrijdag 12 februari niet in de gelegenheid zijn om de online open dag te bezoeken? Niet getreurd, je kan ook op een later tijdstip kijken.

Voor leerlingen die interesse hebben om in te stromen in havo 4 is er, naast de online open dag, ook een live bijeenkomst via Teams voor informatie en vragen stellen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Leidy Sturms, coördinator havo 4 ([email protected]).

Let op: De fysieke Open Dag is komen te vervallen in verband met de huidige Covid-19 maatregelen. Had je je hiervoor aangemeld, dan krijg je van ons binnenkort bericht.

U kunt voor verdere informatie contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-285 41 41 of via de e-mail: [email protected]

Aanmeldingen voor het huidige schooljaar gaan altijd via het afdelingshoofd. U kunt hiervoor per mail of telefonisch een afspraak maken.