Open Lesmiddagen

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren wij Open Lesmiddagen. Tijdens deze middag krijgen de leerlingen een programma aangeboden om kennis te maken met onze school. Zij kiezen voor een sport- of kunstvariant. Alle leerlingen beginnen met een les Jong Leiderschap, gevolgd door een theoretisch en een praktisch vak, denk hierbij aan de combinatie Nederlands en kunst of biologie en sport. Dit schooljaar kan uw kind kennismaken met onze school tijdens de Open Lesmiddag op:

  • Woensdag 9 december 2020 van 13.30 uur – 16.00 uur. (alleen nog plek voor Kunst, Sport is vol)
  • Woensdag 20 januari 2021 van 13.30 uur – 16.00 uur

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Informatieavonden
Voor ouders organiseren wij drie keer een informatieavond waarop u meer informatie krijgt over de school én waar gelegenheid is om vragen te stellen aan personeelsleden van de school. De informatieavonden zijn op:

  • woensdag 20 januari 2021 van 19.30 uur – 21.00 uur.
  • woensdag 10 februari 2021 van 19.30 uur – 21.00 uur.

    Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Let op: in verband met de huidige of toekomstige maatregelen rondom Covid-19 kan besloten worden dat de informatieavond online zal plaatsvinden. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Open Dag

Tijdens de Open Dag kunnen u en uw kind een kijkje nemen op onze school. Docenten en leerlingen staan ter beschikking om vragen te beantwoorden en u kunt in uw eigen tempo een beeld krijgen van Melanchthon Schiebroek. Onze Open Dag vindt plaats op vrijdag 5 februari van 16.00 – 21.00 uur.

Let op: in verband met de huidige of toekomstige maatregelen rondom Covid-19 kan besloten worden dat de Open Dag op een andere vorm plaatsvindt. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

U kunt voor verdere informatie contact met ons opnemen via telefoonnummer 010-285 41 41 of via de e-mail: [email protected]

Aanmeldingen voor het huidige schooljaar gaan altijd via het afdelingshoofd. U kunt hiervoor per mail of telefonisch een afspraak maken.