CVO Zij-instroom Meet & Match

Ben jij je aan het oriënteren op de mogelijkheden om als zij-instromer in het voortgezet onderwijs aan de slag te gaan en wil je meer informatie over het werken bij een van de CVO-scholen? Kom dan naar de CVO zij-instroom Meet & Match!

Datum: donderdag 15 februari 2024
Tijd: 18.30 uur tot 20.30 uur
Locatie: CVO, Henegouwerplein 14, Rotterdam

Meer weten of aanmelden? Zij-instroom Meet & Match – Werken bij CVO

Ik heb het zakenleven verlaten om meer werkgeluk te vinden. Dat heb ik gevonden bij Melanchthon Mavo Schiebroek. Het zij-instroom traject heeft mij doen beseffen dat je nooit te oud of te laat bent om aan iets compleets nieuws te beginnen.

Jeffrey, docent Nederlands

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen