Ziet u problemen op school of gaan de dingen niet zoals u zou willen? Neem dan eerst contact op met de mentor van uw zoon of dochter. U kunt ook contact opnemen met de vertrouwenspersoon bij een situatie van ongewenst gedrag.

Als u een klacht heeft, neemt Melanchthon deze serieus. Hiervoor geldt de volgende procedure:

U bespreekt uw klacht met het afdelingshoofd van de afdeling van uw zoon of dochter. Mocht u na het gesprek met het afdelingshoofd nog niet tevreden zijn over het antwoord of afhandeling van uw klacht, neem dan contact op met de vestigingsdirectie.

Bent u na het contact met de vestigingsdirectie nog niet tevreden met de oplossing van uw klacht, dan kunt u een brief schrijven aan de  algemene directie van Melanchthon, emailadres: [email protected].

Als u en de school er samen niet uitkomen, dan kunt u dit doen:
Het benaderen van het bestuur van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving (CVO), per adres: postbus 2151, 3000 CD Rotterdam.

U kunt ook een brief schrijven, met daarin uw klacht, aan de Landelijke Klachtencommissie voor het Christelijk Onderwijs,
geschillen commissies bijzonderonderwijs
Klachtenregeling CVO

Gaat u liever in gesprek met iemand buiten de organisatie? Dan kunt u terecht bij de externe vertrouwenspersoon.

De externe vertrouwenspersoon van CVO is Mevrouw Carin Naber van Halm. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 0645378862 of het e-mailadres [email protected].

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen